Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’den Daha Ucuz Ülkeler – Tatil İçin Vizesiz ve Ucuz Ülkeler Listesi

Türkiye’den ucuz ülkeler listesi içerisinde Türk Lirası’nın değerli olduğu ülkeler yer almaktadır. Aynı zamanda bu ülkelere vizesiz olarak da giriş yapılabilir. Dünyanın farklı yerinde olan bu ülkeleri biz de sizler için derlemek istedik. Gönlünüzce tatil yapabileceğiniz bu ülkelere uygun fiyatlı uçak biletleri ile de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Türkiye’den Daha Ucuz Ülkeler Listesi

Türkiye’den ucuz ülkeler arasında Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarında yer alan seçenekler de yer alıyor. Aynı zamanda en ucuz ülkeler 2021 listelerinde de yer alan bu ülkeleri siz de seyahat planlarınız arasına alabilirsiniz. Bizim de zamanında bizzat gidip gezdiğimiz bu ülkelerde turistlere yönelik çok çeşitli aktiviteler ve imkanlar da bulunuyor.

İşte, Türkiye’den ucuz ülkeler arasında yer alan ve mutlaka gezip görmeniz gereken 5 ülke:

1- Ukrayna

Ukrayna, Türkiye’den vizesiz ucuz ülkeler arasında başı çeken bir ülkedir. Lviv, Odessa ve Kiev, ülkenin mutlaka gidip görülmesi gereken kentlerinin başında gelmektedir. Yaz ya da kış fark etmeksizin Ukrayna’ya seyahat edebilir ve her mevsimin kendine has özelliklerini keşfedebilirsiniz. Üstelik vize dahi istemeyen ülkedeki şehiriçi ve şehirler arası ulaşımlar da oldukça uygun fiyatlıdır.

Biz de geçtiğimiz senelerde keyifli bir Ukrayna ziyareti yaparak ülkenin en güzel kentlerini görme şansını yakaladık. Uzun zamandır Türk lirasının değerli olduğu ülkeler 2021 listesinde yer alan bu ülkeyi siz de dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

2- Tayland

Türkiye’den ucuz ülkeler arasında Tayland da önemli bir yerde bulunuyor. Doğal ve tarihi güzellikleri ile ön plana çıkan ülke, yaz turizmi için ideal bir lokasyondadır. Phuket Adası ile bilinen ülkenin mutfak kültürü de bir hayli ilgi görmektedir. Tayland da Türkiyeden ucuz ülkeler 2021 listelerinde yer alan egzotik bir ülkedir.

Konaklama ve ulaşım bakımından bütçe dostu olan ülkede keyifli aktivitelere katılmak da oldukça uygun fiyatlıdır.

3- Sırbistan

Türkiye’den ucuz ülkeler arasında Balkanların göz bebeklerinden olan Sırbistan da yer alıyor. Sırbistan, hem tek başına hem de birden fazla ülkeyi barındıran Balkanlar turu içerisinde güzel fırsatlar sunuyor. Ülkenin başkenti olan Belgrad da her sene pek çok yabancı turiste ev sahipliği yapıyor.

Biz de Balkan turu kapsamında Belgrad kentine uğrayıp keyifli bir gün geçirmiştik. Türkiyeden daha ucuz ülkeler arasında başı çeken bu ülkeyi siz de tercih edebilirsiniz.

4- Arjantin

Türkiye’den ucuz ülkeler arasında yer alan en özel noktalardan biri de Güney Amerika’nın muhteşem ülkesi Arjantin’dir. Arjantin, uygun fiyatlı tatiller kapsamında sizlere pek çok fırsat sunabilen bir ülkedir. Tangonun da başkenti olarak görülen Arjantin’de farklı kültürler ile tanışabilir ve ülkenin turistik bölgelerine de hayran kalabilirsiniz.

Arjantin, uzun zamandır Türkiye’den ucuz ülkeler arasında başı çeken bir ülke olmuştur. Güney Amerika’da yer alan bu ülke, ülkemizde kış yaşanırken size muhteşem bir yaz tatili sunacaktır.

5- Hindistan

Türkiye’den ucuz ülkeler listemize Hindistan’ı eklemesek olmazdı. Asya’nın en egzotik ülkelerinden biri olan Hindistan, dünyanın dört bir tarafından yabancı turist çekmeyi başarmaktadır. Ülkemizden de Hindistan’a giden pek çok meraklı turist olmuştur. Kültürü ve yemekleri ile özel bir yere sahip olan ülkede daha önce hiç yaşamadığınız deneyimleri tecrübe edebilirsiniz.

Türkiye’den ucuz ülkeler listesinde ön plana çıkan Hindistan’ı farklı kültürleri yakından görebilmek adına mutlaka listenize eklemelisiniz. Biz de planlı yapılan bir Hindistan ziyaretinde oldukça farklı tecrübeler edinmeyi başarmıştık. Üstelik oldukça uygun fiyatlı olan ülkede, Türk lirası ile krallar gibi yaşayabilirsiniz.

Yorum Yapın